Nazaj

MAG DOM UPRAVLJANJE OBJEKTOV GORAZD MAKAROVIČ s.p.,

MAG DOM UPRAVLJANJE OBJEKTOV GORAZD MAKAROVIČ s.p.,

Prijazno upravljanje in vzdrževanje stanovanjskih in poslovnih objektov na področju Grosuplje – Ljubljana – Logatec – Vrhnika – Postojna.

Smo visoko etično naravnano in zelo odzivno podjetje. Od dobaviteljev in izvajalcev del na objektih v upravljanju pod nobenimi pogoji ne zahtevamo in ne sprejemamo provizij ter ne odkupujemo terjatev. Na vsak telefonski klic se odzovemo takoj, na prejeto e-pošto odgovorimo v roku 24 ur. Izvajalce del izbiramo skupaj z etažnimi lastniki in nikoli ne vsiljujemo svojih pogodbenih sodelavcev. Zavedamo se, da smo le najeta delovna sila, ki ji etažni lastniki v upravljanje zaupate svoj objekt. Dano zaupanje se trudimo upravičiti z vzornim delom.

Za izvajanje vzdrževalnih in obnovitvenih del na objektih so vam na voljo zaupanja vredni in preizkušeni izvajalci, dela za vas pa lahko vedno opravi tudi izvajalec, ki ste ga priporočili lastniki. Vi ste tisti, ki imate pravico izbirati, upravnik in pooblaščeni nadzorniki pa imamo nato dolžnost poskrbeti, da bodo naročena dela dobro opravljena.

Za objekte v upravljanju skrbimo vzorno, najboljše rešitve pa vedno poiščemo skupaj z vami.

Svojih nalog se lotevamo projektno, na podlagi predhodnih strokovnih ocen, pri tem pa s strani etažnih lastnikov pričakujemo resno sodelovanje pri soupravljanju objekta.

Število obiskovalcev: 2271

Kontakt

MAG DOM UPRAVLJANJE OBJEKTOV GORAZD MAKAROVIČ s.p.,

Parmova ulica 14
1000 Ljubljana
T: 041/832-144
T: 050/956-350
F: 050/956-351
[email protected]
http://www.upravljanje-magdom.si/