Nazaj

PRO HORTO STRGAR d.o.o., Vrtni center, trgovina, drevesnica

V podjetju Pro Horto d.o.o. se ukvarjamo z načrtovanjem, svetovanjem, oskrbo in izvedbo vrta. V našem vrtnem centru dobite vse potrebno za urejanje vrta.

Svetovanje in načrtovanje

Na podlagi vaših želja in danih možnosti v prostoru vam svetujemo in pripravimo načrt ureditve. Pri tem naredimo osnovno razdelitev glede na dejavnosti v vrtu in ocenimo vrednost projekta. Na podlagi vaših želja in danih možnosti pripravimo zamisel in po predstavitvi in morebitnih novih idejah pa pripravimo končno rešitev.

Svetovanje na terenu je primerno za manjše nove ureditve in preureditve manjših vrtov. Svetujemo vam tudi pri postavitvi namakalnih sistemov, pri ureditvi trat in vodnih motivov.

Izvedba projekta

Ureditev okolice objekta vključuje pripravo terena, navoz rodovitne zemlje, ureditev vodnih motivov, bazenov, namakalnega sistema, postavitev raznih vrtnih objektov, trat in zasaditev rastlin. Pri izvedbi sodelujemo tudi z zunanjimi sodelavci. Svetujemo vam, da k ureditvi pristopimo že pred zaključkom gradbenih del.

Oskrba

Oskrbujemo večje ali manjše zelenice in okolice objektov: košnja in oskrba trat, obrezovanje živih mej, posameznih grmovnic ali dreves, okopavanje in pletje. Vrt vam pripravimo tudi na zimo, spomladi pa za nov razcvet.

Vrtni center

V našem vrtnem centru so vam na voljo rastline, ki so prilagojene našim podnebnim razmeram. Pri tem vam strokovno svetujemo kakšno rastlino kupiti, ter vse v zvezi z saditvijo in oskrbo.

Vrtni center je odprt od ponedeljka do petka med 8. in 15. uro, v sadilni sezoni pa med 8. in 18. uro. V sadilni sezoni vas vsako soboto med 10. in 12. uro pri nas pričaka tudi krajinski arhitekt z brezplačnimi nasveti.

Število obiskovalcev: 38800

Kontakt

PRO HORTO STRGAR d.o.o., Vrtni center, trgovina, drevesnica

Suhadolčanova ulica 6
1231 Ljubljana - Črnuče
Suhadolčanova 6
1231 Ljubljana - Črnuče
T: 01/561-20-89 ga. Nataša Mihelič
F: 01/561-30-91
[email protected]