Nazaj

RIHTER MONTAŽNE GRADNJE d.o.o.,

RIHTER MONTAŽNE GRADNJE d.o.o.,

Montažne in lesene hiše, nadgradnje, ostrešja. Unikatne montažne hiše po želji naročnika.

Vsaka Rihter hiša je unikat. Izdelana je po meri in željah naročnika, ne glede na to, za kako zahteven objekt gre.

Okolju prijazni materiali 

Objekti so zgrajeni iz okolju prijaznih materialov, predvsem iz lesa, ki služi kot osnovni gradbeni material. V stanovanjsko okolje je tako vnesen naraven, zdravju prijazen in prijeten način bivanja.

montažna hiša Rihter

Sledimo trendom

Na vsakem koraku sledimo napredku tehnologije s stalnim razvojem naprednih sistemov, ki so skladni z zadnjimi trendi pri gradnji montažnih in nizkroenergijskih hiš. Prednost naših hiš je načrtovanje in prilagajanje individualnim željam kupcev v največji možni meri ter pomoč pri pridobitvi nepovratnih finančnih spodbud Eko sklada.

Montažna hiša Rihter

Sistemi, ki ustrezajo standardom pasivne gradnje

Poleg nizkoenergijskih sistemov Optimal, Optimal + in Natura lahko stranke izbirajo tudi med dvema sistemoma, ki ustrezata standardom pasivne gradnje, to sta sistem Pasiv in Pasiv +. Za sistem Pasiv so pridobili tudi certifikat Passivhaus inštituta, s katerim dokazujejo, da so njihove stavbe grajene v skladu z najvišjimi energetskimi standardi. Tako poenoteni in hkrati prilagodljivi konstrukcijski sistemi kupcem omogočajo, da izberejo sebi najbolj primernega.

Rihter hiša interier

“Naša hiša” je vaš dom

Ne glede na to, za kakšno hišo se boste odločili, smo prepričani, da bo “Naša hiša” tisti kraj sreče, kamor se boste z veseljem vračali. To bo zagotovo prostor, kjer boste uživali v toplem krogu družine, kamor bodo prihajali vaši prijatelji in od koder boste vedno odšli nasmejani ter polni pozitivne energije.

Število obiskovalcev: 32610

Kontakt

RIHTER MONTAŽNE GRADNJE d.o.o.,

Loke 40
3333 Ljubno ob Savinji

T: 03/839-04-30
F: 03/839-04-31
[email protected]