Nazaj

ATC GUTTA d.o.o.,

ATC GUTTA d.o.o.,

Bitumenske kritine, prozorne plošče, strešne folije, hidroizolacija, talne obloge Fibradeck.

Katalog ponudbe

Naša dejavnost zajema bitumenski strešni program, strešne folije, širok nabor profilnih in ravnih prozornih plošč iz PVC, Akrila, Polikarbonata, Poliestra in Polistirola. Pomemben del naše ponudbe predstavljajo zunanje talne obloge Fibradeck.

 

Bitumenske in prozorne strešne kritine

 

Smo ekskluzivni distributer za bitumenske plošče Guttanit, prozorne strešne kritine Guttagliss in Guttacryl v različnih izvedbah. Prozorne strešne kritine so namenjene predvsem uporabi pri nadstreških, pergolah, pokritju teras, vhodov, dovozov,...

 

Za več informacij o posamezni strešni kritini si oglejte iskalnik strešnih kritin >>. Strešne kritine ATC Gutta lahko kupite pri pooblaščenih prodajalcih po vsej Sloveniji.

 

Večino izdelkov imamo na zalogi za ostale pa v kratkem roku zagotovimo dobavo direktno ali iz našega zbirnega skladišča Gutte. 

 

Možnosti uporabe

Podjetje ATC GUTTA d.o.o. že 10 let postavlja merila in soustvarja podobo na trgu Slovenije, BIH in Črne gore, preko sestrskih podjetij pa še v 13 državah širom Evrope. Orientacija , ki ji podjetje sledi vsa ta leta ni bil lahek posel vendar podjetje s pomočjo svojih dobaviteljev iz Švice, Nemčije, Belgije, Avstrije, Italije in Izraela sledi cilju in iz leta v leto oblikuje trdnejšo in kompletnejšo ponudbo.

 

Naša najboljša referenca je zaupanje najeminentnejših akterjev pri prodaji gradbenih materialov na trgih, ki jih servisiramo direktno ali preko skupine GUTTA.

 

Ne oklevajte pri odločitvi, postanite naš partner tudi vi.

Število obiskovalcev: 15682

Kontakt

ATC GUTTA d.o.o.,

Rogaška cesta 20
2250 Ptuj

T: 02/780-68-60
F: 02/782-74-81
[email protected]