Nazaj

ZELEN -PROMOCIJA ZELENE ENERGIJE, ZelEn., član skupine ZaEnSvet

ZELEN -PROMOCIJA ZELENE ENERGIJE, ZelEn., član skupine ZaEnSvet

Energetske izkaznice stavb, korekturni faktorji za izenačitev vpliva lege posameznih delov, energetski pregledi, termografske analize in celovite obnove stavb, elaborati gradbene fizike in strokovni nadzor, redni pregledi klimatskih sistemov.

Izdelujemo energetske izkaznice stavb po celi Sloveniji. Še več, svetujemo, kako bolje in ceneje bivati, s poudarkom na kakovosti bivanja in ekonomičnosti ukrepov. Cena energetske izkaznice je neznatna v primerjavi s prihranki, ki jih lahko dosežete z upoštevanjem naših nasvetov. Dajemo popolno garancijo na svoje delo.

Računamo korekturne faktorje za izenačitev vpliva lege posameznih delov v stavbi pri obračunu ogrevanja po dejanski porabi. Še več, stanovalcem svetujemo, kako s spremembo bivalnih navad znižati stroške ogrevanja ob enakem bivalnem udobju.  

Izdelujemo energetske preglede stavb, elaborate gradbene fizike, termografske analize stavb, redne preglede klimatskih sistemov, strokovni nadzor strojnih instalacij in sodelujemo pri celovitih obnovah stavb.

Nudimo kakovostno storitev za zmerno ceno. Preizkusite nas.

Število obiskovalcev: 766

Kontakt

ZELEN -PROMOCIJA ZELENE ENERGIJE, ZelEn., član skupine ZaEnSvet

Dvorakova ulica 12
1000 Ljubljana
T: 041/796-761
[email protected]