Nazaj

URETEK d.o.o.,

Tehnologija Uretek je inovativen sistem za dvigovanje in uravnavanje podov, ter učvrstitev temeljnih tal pri problemu usedanja.

Omogočamo najhitrejšo in najustreznejšo rešitev pri konsolidaciji zemljine pod tlemi in pri pogrezanju talnih oblog z metodo Uretek Floor Lift. Z razliko od vbrizgavanja s cementom ali drugimi smolami, temelji zapolnitev praznih prostornin v spodnjem ustroju na razteznih lastnostih uporabljenih smol in ni odvisna od hidravličnega pritiska ali težnosti.

Prednost dvigovanja z metodo Uretek Floor Lift je v hitrem posegu, ki ne povzroča prahu. Dviguje vse strukture na podu, kot so stranski zidovi, oprema in inštalacije. Stabilizira spodnji ustroj in ne povzroča poškodb pri tlakovanju.

Z metodo Uretek Deep Injection utrdimo in zgostimo temeljna tla in gradbene konstrukcije v globini, na podlagi vbrizgavanja posebnih smol, ki se ob raztezanju zgostijo in tako naredijo ves teren v okolici kompakten. Metoda je uporabna v vseh primerih, ko je treba povečati nosilnost temeljnih tal, bodisi zaradi posedanj bodisi v primeru dodatnih obtežb.

Število obiskovalcev: 5211

Kontakt

URETEK d.o.o.,

Sokolska ul. 5
1295 Ivančna Gorica

T: 01/787-83-86
F: 01/786-90-82
[email protected]